top of page
Laatulinna - unelmasta kodiksi.

 TOIMINTAMME KULMAKIVIÄ  OVAT 
 ASIAKAS, LAATU JA VASTUULLISUUS  

Laatulinna Oy – Unelmasta kodiksi.

Laatulinna Oy toteuttaa perheiden asumisen unelmia suunnittelemalla ja rakentamalla laadukkaita kivitaloja modernien perheiden tarpeisiin.

Yhtiön omistajina toimivat Kai Myllyneva (s.1969) ja Kari Tuutti (s. 1970). Omistajilla laajaa kokemusta ja menestystä liikkeenjohdosta ja rakennusliiketoiminnasta.

Yhtiöllä on erittäin laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka osaltaan vahvistaa erikoisosaamistamme haastavien ja vaativien kohteiden rakentajana. Käyttämämme yhteistyökumppanit ovat alansa huippuja, joiden ammattitaitoon voimme luottaa kaikissa tilanteissa. Vaadimme kaikilta kumppaneiltamme 100 prosenttista sitoutumista Laatulinnan laatu- ja vastuullisuuskriteereihin.

Laatulinna Oy rakentaa toimintansa Aito

Kivitalot Group Oy:n viitoittamalla tiellä, jonka perustajana Kai Myllyneva on toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Kai Myllyneva Laatulinna.png

Kai Myllyneva

Aikaisemmat rakennusprojektimme ovat opettaneet minulle sen että asiansa osaava ja luotettava rakennustiimi on onnistuneen rakennus projektin ehdoton edellytys. Panostamme jatkuvasti siihen että tiimissämme ovat parhaat oman alueensa osaajat.

Kari Tuutti Laatulinna.png

Kari Tuutti

Rakennamme asuntoja paljolti itsemme kaltaisille asiakkaille, joten tunnemme hyvin heidän tarpeensa ja odotuksensa. Minulle on kunnia-asia, että Laatulinna tekee viihtyisiä koteja tinkimättömällä laadulla.

Laatulinna-02.jpg

ASIAKASLUPAUKSEMME

Meillä kaikilla on asumiseen liittyviä unelmia. Perheet unelmoivat usein toimivasta kodista, jossa jälkikasvu voisi varttua pienestä taapertajasta nuoriksi aikuisiksi. Tai uusioperheeseen tarvitaan lisää asuintilaa.

Me Laatulinnassa toteutamme näitä asumisen unelmia suunnittelemalla ja rakentamalla laadukkaita kivitaloja modernien perheiden moninaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

LAATULINNA - UNELMASTA KODIKSI

Laatulinna-14.jpg

Toimintamme kulmakivet.

ASIAKAS

Asiakas on meille aina tekemisen keskipisteessä. Suunnittelemme taloja jotka ovat yksilöllisiä, viihtyisiä ja modernin perheen tarpeisiin suunniteltuja.

LAATU

Toteutamme taloprojektit aina tinkimättömällä laadulla. Rakennustyöt tehdään huolella, suunnitelmien ja määräysten mukaisesti. Talojen viimeistely tehdään yksilöllisesti ja laadukkaasti.

VASTUULLISUUS

Valitsemme taloihimme ympäristöystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja. Pidämme lupauksemme ja huolehdimme vastuistamme – nyt ja tulevaisuudessa.

bottom of page