top of page

Harju Villas

Harjutie 10, Laaksolahti, Espoo

Yksilöllisiä, viihtyisiä ja modernin perheen tarpeisiin suunniteltuja kivitaloja.

A ja B -talot // Kokonaispinta-ala 188 m²
Omakotitalo // 6h, keittiö, työtila, khh, 2x wc, kph, sauna, aputilat + autokatos 49 m² 

C ja D -talot // Kokonaispinta-ala 202 m²
Omakotitalo // 6h, keittiö, työtila, khh, wc, 2 x kph, sauna, aputilat + autokatos 54 m²

Kohteen rakennustyöt on aloitettu syyskuussa 2021 ja asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on vuoden 2022 loppuun mennessä.

Harju Villas

Harju Villas suunnittelun tavoitteena oli luoda toimiva ja moderni neljän omakotitalon kokonaisuus rauhalliselle, puistoon rajoittuvalle tontille Laakso-lahteen. Kohteen pääarkkitehtina toimii Pet Michael, joka tunnetaan ajattomasta ja korkeatasoisesta suunnittelustaan. Huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen takaavat viihtyisän ja toimivan lopputuloksen. Talojen kahteen kerrokseen sijoittuvat tilat tarjoavat suurellekin perheelle edustavan ja viihtyisän kodin loistavien palveluiden läheisyydessä.

Vastuullista suunnittelua ja rakentamista
Kohteen kaikki yksityiskohdat on suunniteltu maksimoimaan asukkaiden asumisen nautinto. Viimeisin teknologia kuten maalämpö, sähköauton latausasema, vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto säästävät luontoa ja  varmistavat edulliset asumiskustannukset. Runkomateriaalina käytetään arvostettua Lammi-kiviharkkoa ja ikkunat toimittaa markkinajohtaja Skaala.

Kiinteistömuotoiset omakotitalot

Harju Villas kohde toteutetaan hallinnanjakosopimuksella kiinteistömuotoisena omakotitaloina. Asuntojen kokonaispinta-ala on 188 m² (A ja B talot) ja 202 m² (C ja D talot). Luoteen suunnassa puistoon rajoittuva piha on rauhallinen ja valoisa. Kullakin asunnolla on oma suojaisa, yli 600 m² piha-alueensa ja tilaa on mukavasti sekä oleiluun että ajoneuvoille. Talojen välissä kulkeva pihatie on yhteistä hallinta-aluetta ja se luo Harju Villas asukkaille vahvan yhteisöllisen linkin ja alustan lasten pihapeleille.

Tyylikkäät ja viihtyisät tilat

Harju Villas kodeissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, arkiolohuone sekä avara ja valoisa olohuone-ruokailutila-keittiö-yhdistelmä, joka toimii suurine ikkunoineen kodin viihtyisänä sydämenä. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevat kylpy- ja vaatehuoneet luovat asuinmukavuutta ja arkipäivän luksusta kiireisen perheen elämään. Tilava ja valoisa spa-osasto on varustettu sadesuihkuilla, lasiseinäisellä saunalla sekä poreammevarauksella.

 

Suuret terassit ylä- ja alakerrassa lisäävät asuinmukavuutta. Rauhallinen työtila mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn nykypäivän tarpeiden mukaisesti. Lisäksi alakerrassa sijaitsee kuraeteisellä varustettu kodinhoitohuone, vaatehuone sekä tekninen tila ja lämmin varasto. Kaikkien talojen yhteydessä on kahden auton autokatos sisältäen sähköauton latausaseman. 

Talot A ja B | 188 m²

A ja B taloissa sisääntulokerros on varattu kahdelle makuuhuoneelle, arkiolohuoneelle sekä toiminnallisille tiloille kuten spa, kodinhoito-huone sekä varastotilat. Arkiolohuoneesta pääsee kätevästi alakerran terassille ja pihalle. 

Pääoleskelutilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Olohuone-ruokailutila-keittiöstä on suora pääsy suurelle ilta-aurinkoon kylpevälle terassille, josta avautuvat hienot maisemat tontin ja puiston yli. Makuuhuoneita löytyy molemmista kerroksista kaksi kappaletta, mikä luo joustavuutta perheen tarpeiden muuttuessa.

Talot C ja D | 202 m²

C ja D taloissa pääoleskelutilat on sijoitettu sisääntulokerrokseen ja yli viisi metriä korkea olohuone luo kotiin avaruutta, valoa ja tilan tuntua. Olohuone-ruokailutila-keittiöstä on suora pääsy ilta-aurinkoon kylpevälle terassille ja pihalle. Sisääntulokerroksesta löytyvät myös toiminnalliset tilat kuten spa, kodinhoitohuone sekä varastotilat.

Toinen kerros on varattu makuuhuoneille ja arkiolohuoneelle. Päämakuuhuoneesta on suora pääsy yläkerran suurelle terassiparvekkeelle. Muut makuuhuoneet sijaitsevat talon toisessa päässä ja niiden yhteydessä on tilava kylpyhuone.

Korkealaatuiset kalusteet ja räätälöitävät pintamateriaalit

Asumisen viihtyisyys syntyy tarkoin harkituista yksityiskohdista ja laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Talojen kalustus ja pintamateriaalit ovatkin huipputasoa. Keittiökalusteet ovat Keittiömaailman tunnettua laatua ja keittiökoneet Mielen viimeisintä teknologiaa, mukaan lukien induktiokeittotaso, jossa integroitu höyrynpoisto. Laattapiste toimittaa kohteen suuret ja näyttävät laatat.

Kalusteiden, pintamateriaalien ja värimaailman suhteen tarjoamme ammattilaisten huolella suunnittelemia vaihtoehtoja, jotka kumpuavat hillitystä ja elegantista skandinaavisesta designista. Voitte valita näistä vaihtoehdoista harmonisen sisustuskokonaisuuden, joka parhaiten vastaa mieltymyksiänne ja tarpeitanne. Sisustussuunnittelijamme auttaa tarvittaessa kodin viimeistelyssä.

Julkisivu ja piha

Luoteen suunnassa puistoon rajoittuva piha on rauhallinen ja valoisa. Pihasuunnittelu toteutetaan samalla modernilla tyylillä kuin asunnot. Kullakin asunnolla on oma suojaisa piha-alueensa ja tilaa on mukavasti sekä oleiluun että ajoneuvoille. Talojen välissä kulkeva pihatie luo Harju Villas asukkaille vahvan yhteisöllisen linkin ja alustan lasten pihapeleille.

 

Laaksolahti asuinalueena

Laaksolahti on turvallinen ja lapsiystävällinen asuinalue. Harjutie kuuluu alueen arvostetuimpiin osoitteisiin keskeisen ja rauhallisen sijaintinsa ansiosta. Harju Villas asuntojen läheltä löytyvät kaikki peruspalvelut kävelyetäisyydellä kuten hyvätasoiset päiväkodit ja koulut, sekä kaupat ja muut palvelut. Bussilinjaverkosto on kattava ja tarjoaa hyvät yhteydet niin Helsinkiin kuin Espoon sisälläkin.

Laaksolahti tarjoaa erinomaiset puitteet aktiiviseen liikuntaan ja ulkoiluun. Laaksolahden urheilupuistosta löytyvät palloilukentät, tennishallit, ulkokuntoilulaitteet, beach-volley, frisbeegolf ja tekojääkenttä ja ihana uimaranta.

Pitkäjärveä kiertävä valaistu lenkkipolku, läheiset golfkentät ja muut harrastemahdollisuudet tarjoavat mahtavia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia jokaiseen makuun.

 

Projektirakennusmallilla uuteen kotiin vuoden 2022 loppuun mennessä

Hanke toteutetaan projektirakennuttamismallilla: asunnon ostaja tekee kaupat tontti-osuudesta ja tekee urakkasopimuksen pääurakoitsijan eli Laatulinna Oy:n kanssa. Laatulinna vastaa hankkeen sujuvasta etenemisestä ja asunto luovutetaan ostajalle täysin valmiina, avaimet käteen periaatteella. Asuntojen arviotu valmistusmisajankohta on vuoden 2022 loppuun mennessä.

Malli tuo huomattavan – noin 30.000 euron - säästön varainsiirtoveromaksussa, sillä rakennushankkeeseen ryhtyvänä ostaja maksaa 4 prosentin varainsiirtoveron ainoastaan tonttiosuuden hinnasta.

Laatulinna Oy - vastuullinen kumppani asumisen unelmienne toteutukseen

Harju Villas kohteen suunnittelijana ja toteuttajana toimii Laatulinna Oy. Toteutamme perheiden asumisen unelmia suunnittelemalla ja rakentamalla laadukkaita kivitaloja modernien perheiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pidämme lupauksemme ja huolehdimme vastuistamme; nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintamme peruspilareina ovat vastuullisuus, asiakaspalvelu ja korkea laatu. Menestyksemme pohjautuu laajaan kokemukseemme toimialalla, erinomaiseen partneriverkostoomme, vahvaan taloudelliseen asemaamme sekä tinkimättömään laatuajatteluumme.


Laatulinna – unelmasta kodiksi.

Living and kitchen R-2 V1 Harju Villas.jpg
"Asuntojen sisustussuunnittelu edustaa modernin perheen asumistoiveita ja mieltymyksiä parhaimmillaan."
Bedroom Harju Villas.jpg
Living and kitchen R-1 Harju Villas.jpg
Bathroom Harju Villas.jpg
Sauna Harju Villas.jpg
Kari Tuutti Laatulinna.png
Kari Tuutti
040 717 0830
Kai Myllyneva Laatulinna.png
Kai Myllyneva
0400 702 634
Living and kitchen R-1 Harju Villas.jpg
bottom of page