top of page

Akatemia Villas

Akatemiantie 20, Kauniainen

Toimiva ja moderni kolmen talon kokonaisuus rauhallisella Akatemiantiellä.

A ja B -talot //  221 m²
6h + k + e + s + arkioloh. +  kph + 2x wc + khh 
+ aputilat + autokatos kahdelle autolle

C-talo // 249 m²
7h + k + e + s + arkioloh. + kph + 2x wc + khh 
+ aputilat + autokatos kahdelle autolle

Kohteen rakennustyöt aloitetaan helmikuussa ja talojen on arvioitu valmistuvan kesällä 2023.

Akatemia Villas

Akatemia Villas suunnittelun tavoitteena oli luoda toimiva ja moderni kolmen talon kokonaisuus rauhallisella Akatemiantiellä Kauniaisissa. Talot A ja B ovat kooltaan 221 m² ja talon C koko on 249 m²(asuinpinta-ala).

 

Kohteen pääarkkitehtina toimii Sami Paasi, joka tunnetaan ajattomasta ja korkeatasoisesta suunnittelustaan. Talojen kahteen kerrokseen sijoittuvat tilat tarjoavat suurellekin perheelle edustavan ja viihtyisän kodin loistavien palveluiden läheisyydessä. Huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen takaavat viihtyisän ja toimivan lopputuloksen.

 

Viimeisin teknologia kuten sähköauton latausasema, maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto varmistavat edulliset asumiskustannukset. Runkomateriaalina käytetään arvostettua Lammi-kiviharkkoa ja ikkunat toimittaa markkinajohtaja Skaala.

 

Suuri 3.036 m² tontti takaa kaikille taloille suojaisan oman piha-alueen. Talojen pihat suurine terasseineen aukeavat aurinkoiseen länsisuuntaan.

Tyylikkäät ja viihtyisät tilat
Akatemia Villas asunnoissa on 4-5 tilavaa makuuhuonetta, arkiolohuone sekä avara olohuone-ruokailutila-keittiö yhdistelmä, joka toimii suurine ikkunoineen kodin viihtyisänä sydämenä. Pääoleskelutilat on sijoitettu sisääntulokerrokseen ja yli viisi metriä korkea olohuone luo kotiin avaruutta ja tilan tuntua. Rauhallinen työhuone mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn nykypäivän tarpeiden mukaisesti.

Päämakuuhuoneen yhteydessä olevat kylpy- ja vaatehuoneet luovat asuinmukavuutta ja arkipäivän luksusta kiireisen perheen elämään. Tilava ja valoisa spa-osasto on varustettu sadesuihkuilla, lasiseinäisellä saunalla sekä poreammevarauksella. Spa-osastolta on suora pääsy yläkerran isolle terassille, jossa on mukava nauttia raikkaasta ilmasta saunomisen yhteydessä.  Talojen yhteydessä on kahden auton autokatos sisältäen sähköauton latausaseman.

Korkealaatuiset kalusteet ja räätälöitävät pintamateriaalit

Asumisen viihtyisyys syntyy tarkoin harkituista yksityiskohdista ja laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Talojen kalustus ja pintamateriaalit ovatkin huipputasoa. Keittiökalusteet ovat Keittiömaailman tunnettua laatua ja keittiökoneet Mielen viimeisintä teknologiaa, mukaan lukien induktiokeittotaso, jossa integroitu höyrynpoisto. Laattapiste toimittaa kohteen suuret ja näyttävät laatat. Kalusteiden, pintamateriaalien ja värimaailman suhteen tarjoamme ammattilaisten huolella suunnittelemia vaihtoehtoja, jotka kumpuavat hillitystä ja ajattomasta skandinaavisesta designista.

Kauniainen asuinalueena

Kauniainen on turvallinen ja lapsiystävällinen asuinalue. Akatemia Villas kohteen läheltä löytyvät useimmat peruspalvelut kuten hyvätasoiset päiväkodit ja koulut, kaupat, liikuntapaikat ja muut palvelut. Bussilinjaverkosto on kattava ja tarjoaa hyvät yhteydet niin Helsinkiin kuin Espooseenkin. Kauniainen tarjoaa myös erinomaiset puitteet aktiiviseen liikuntaan ja ulkoiluun.

Kohteen rakennustyöt aloitetaan helmikuussa ja talojen on arvioitu valmistuvan kesällä 2023.

Laatulinna Oy - vastuullinen kumppani asumisen unelmienne toteutukseen

Harju Villas kohteen suunnittelijana ja toteuttajana toimii Laatulinna Oy. Toteutamme perheiden asumisen unelmia suunnittelemalla ja rakentamalla laadukkaita kivitaloja modernien perheiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pidämme lupauksemme ja huolehdimme vastuistamme; nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintamme peruspilareina ovat vastuullisuus, asiakaspalvelu ja korkea laatu. Menestyksemme pohjautuu laajaan kokemukseemme toimialalla, erinomaiseen partneriverkostoomme, vahvaan taloudelliseen asemaamme sekä tinkimättömään laatuajatteluumme.


Laatulinna – unelmasta kodiksi.

Bedroom R-1 V2.jpg
"Talojen kahteen kerrokseen sijoittuvat tilat tarjoavat suurellekin perheelle edustavan ja viihtyisän kodin loistavien palveluiden läheisyydessä. "
Living room R-1.jpg
TV room R-1.jpg
Living room R-2.jpg
Sauna R-1.jpg
Lisätietoja:
Kari Tuutti Laatulinna.png
Kari Tuutti
040 717 0830
Kai Myllyneva Laatulinna.png
Kai Myllyneva
0400 702 634
Living room R-2.png
bottom of page